Χορήγηση άδειας λειτουργίας στα «Σφαγεία Χανίων Α.Ε.»

Date:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, υπέγραψε χθες, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, την Χορήγηση Άδειας Λειτουργίας στα «Σφαγεία Χανίων Α.Ε» τριών (3) γραμμών (βοοειδών, αιγοπροβάτων, χοιροειδών), των οποίων η λειτουργία είχε ανασταλεί για υγειονομικούς λόγους, με την αριθ. πρωτ. 100/5/1/2011 Απόφαση Περιφερειάρχη Κρήτης. Η αποκατάσταση των υγειονομικών όρων επιτρέπει την επαναλειτουργία τους. Η ως άνω απόφαση χορηγήθηκε μετά από έλεγχο της εγκατάστασης ως προς τους Υγειονομικούς Όρους & των σχετικών δικαιολογητικών που προβλέπει η νομοθεσία και εκδόθηκε σχετικό πρακτικό με ομόφωνη απόφαση τριμελούς εκ κτηνιατρικής Επιτροπής.

Η δυναμικότητα του παραπάνω σφαγείου, σύμφωνα με την αριθ πρωτ. 5327/12/1/2012 «περί ανανέωσης περιβαλλοντικών όρων κλπ.» της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε Χανίων, ορίζεται < 2 tn / ημέρα. Η παρούσα ανακαλείται εφόσον παύουν να ισχύουν οι προϋποθέσεις που ορίζονται από τις ισχύουσες διατάξεις.

Ακολούθως, η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Χανίων θα διαβιβάσει την ανωτέρω σχετική απόφαση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με το αίτημα χορήγησης κωδικού αριθμού κτηνιατρικής έγκρισης για την παραπάνω εγκατάσταση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...