Όμιλος Βρακοφόρων: Με χορό η αυλαία των μαθημάτων

Date:

  “Έπεσε” τις προηγούμενες ημέρες η αυλαία των μαθημάτων εκμάθησης κρητικών παραδοσιακών χορών από τα τμήματα του ομίλου βρακοφόρων Κρήτης.
  Με αφορμή τη λήξη της φετινής σχολικής περιόδου ο όμιλος βρακοφόρων διοργάνωσε στο φρούριο της Φορτέτζας μια ειδική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους αυριανούς χορευτές του ομίλου.
Αναλυτικότερα, τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή του θεάτρου “Ερωφίλη” στην Φορτέτζα, έδωσαν χθες το βράδυ εκατοντάδες παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία τη χρονιά που μας πέρασε, παρακολούθησαν τα μαθήματα χορού που παραδίδονται στις σχολές εκμάθησης κρητικών παραδοσιακών χορών του ομίλου βρακοφόρων Κρήτης, σε Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Χρωμοναστήρι και Γεωργιούπολη.
Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων και οι λιλιπούτειοι χορευτές που αρίστευσαν στις φιγούρες, εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τις οικογένειες και τους φίλους τους που ανηφόρισαν μέχρι τη Φορτέτζα για να τους καμαρώσουν.
Ο πρόεδρος του ομίλου, Στέλιος Κιαγιαδάκης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη μαζική συμμετοχή των παιδιών στις σχολές χορού του ομίλου, ακόμα και σε περιόδους οικονομικής ύφεσης.

Στέλλα Μαθιουδάκη – neatv.gr   

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...