Γευσιγνωσία του “πράσινου χρυσού”

Date:

Η γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιόλαδου (Αγουρέλαιο) από μικρούς παραγωγούς και μέλη του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία ειδικών στο ελαιόλαδο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Capritzioza στα Χανιά χθες το βράδυ.
Υπήρξε ανάλυση της διατροφικής αξίας του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και ειδικότερα του φρέσκου ελαιολάδου (αγουρέλαιο), από τη διατροφολόγο Γεωργία Πετράκη καθώς και από τους
Δημητριάδη Γιώργο από τη Biolea, και Λιονάκη Σπύρου, γεωπόνο καθηγητή δενδροκομίας Τ.Ε.Ι Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...