“Στις ταβέρνες τις Κρήτης δεν προτιμούν τα κρητικά προϊόντα”

Date:

“Οι ντόπιοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον επισιτισμό στην πλειοψηφία τους δεν προτιμούν τα κρητικά προϊόντα” είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, Λευτέρης Ραφαϊλάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι θέμα κόστους, ενώ η ανώτερη ποιότητα των τοπικών προϊόντων είναι αδιαμφισβήτητη.

Στο πλαίσιο προώθησης της κρητικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 το απόγευμα, η Κιτροπλατεία, στον Άγιο Νικόλαο, θα μετατραπεί σε χώρο δημιουργίας κρητικών γεύσεων, με εστιατόρια και ξενοδοχεία να παρασκευάζουν και να προσφέρουν κρητικές γεύσεις, υπό την τεχνική στήριξη του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.

“Στρατηγικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια. Μας ενδιαφέρει ο τουρίστας αλλά βέβαια και ο ντόπιος” – είπε ο κ.Ραφαϊλάκης.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...