Άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στην Μόσχα του οποίου την επιμέλεια του μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού ανέλαβε η γνωστή γευσιγνώστρια και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη.
Πρόκειται για ένα μικρό και χαριτωμένο εστιατόριο με το όνομα ΜΥΛΟΣ το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα της Μόσχας στο Τομπλεσταν.
Το μενού το οποίο εκτελείται από τον σεφ Πάουλο Μπαμπένκο και περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών και πλούσιων εδεσμάτων χοιρινό με κυδώνια, τηγανιά με φέτα και πράσο, φέτα στο πήλινο με ντοματίνια κονφί, ντάκο σε αλμυρό τζιζκεικ, πίτα ρολό με σπανάκι και φέτα, πιλάφι με γλυκοκολοκύθα και μοσχάρι, μύδια λευκό σαγανάκι με γαρίδες.
Παράλληλα η Μυρσίνη Λαμπράκη οργανώνει τους επόμενους μήνες cooking show και μαθήματα μαγειρικής στην Ρωσία καθώς και ένα μικρό ντελικατέσεν με ελληνικά και Κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, τυριά, βότανα, μέλι, παξιμάδια, γλυκά κουταλιού ελιές κ.λ.π.