Σπιτικές προτάσεις

Date:

Κακαβιά:

Βάζουμε τα ψάρια σε στρώσεις στην χύτρα, ενδιάμεσα πατάτες, κρεμμύδια, αλάτι, δύο νεροπότηρα λάδι, δύο νερό (αν είναι 3 νεροπότηρα λάδι μπορούμε να βάλουμε 4 ποτήρια νερό). Μόλις ψηθούν  τα  ψάρια πάντα  σκεπασμένα το κατεβάζουμε το αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε (ψάρια σφυρίδα, ροφός και διάφορα πετρόψαρα. Όσο πιο πολλά ψάρια τόσος πιο καλή γίνεται).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...